Retur

Skulle dine varer ikke leve op til dine forventninger, kan du sende dine varer retur til os og få dine penge tilbage. Husk at sende din returpakke tilbage til os, indenfor 14 dage, fra du modtog pakken og vedlægge kopi af din ordrebekræftelse eller anden dokumentation for dit køb. 
Du er velkommen til at bruge vores returlabel som er vedlagt i pakken og så fratrækker vi 39 kr. i fragt af det returnerede beløb. Returnering er for egen regning hvis du vælger ikke at bruge vores returlabel eller sender retur mere end én gang. Hvis du vælger ikke at bruge returlabel er adressen hvor du skal sende dine varer til stadig den samme:

Butik Kamille ApS
Algade 44-46
5750 Ringe

Du er også altid velkommen til at aflevere dit køb fra webshoppen i den fysiske butik i Algade i Ringe, men husk at medbringe din ordrebekræftelse. Returvarer SKAL sendes til vores fysiske adresse og må IKKE sendes til pakkeshop eller lignende, da de ellers vil blive returneret til afsender.


Alle varer skal returneres med originale mærke og emballage mv. Du skal sørge for, at varerne er ordentligt pakket ind. Du har ansvaret for, at varerne ved returnering indtil vi modtager dem.
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi ved skade i forbindelse med prøvning af varen. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Ved fortrydelse og returnering af købet får du kun en del eller intet af købsbeløbet retur hvis varen er beskadiget og ikke kan sælges videre. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.