Om Butik Kamille

Butik Kamille befinder på Algade i midten af Ringe by. Vi har et bredt sortiment af tøj, sko og smykker til kvinder i alle aldre. Vi åbnede butikken i 2011 og den har stille og roligt vokset sig større og blevet udvidet med en webshop.

Butikkens sortiment består af lækkert tøj og tilbehør samt et flot udvalg af smykker fra forskellige brands. Du finder også hele tiden nyt indenfor tasker, tørklæder og andre accessories.

Butik Kamille har blandt andet forhandlingen af følgende mærker af tøj: Marta du Château, Neo Noir, Love & Divine, Freequent, My Essential Wardrobe, Moss Copenhagen og GUSTAV samt undertøj, sandaler, sko og støvler fra Tim&Simonsen.

Vi forhandler også smykker fra Pernille Corydon, Mette Scherning og Alura Copenhagen.Teamet bag Butik Kamille

 

Pernille

Pernille er indehaver af butikken og hende der styrer slagets gang i bagbutikken. Oprettese af varer på webshoppen, indkøb af nye varer, SOME markedsføring og alt det administrative tager hun sig af og det vil også være Pernille, der hjælper webkunder med deres ordre, reklamationer m.m. Heldigvis er der også stadig tid til, at Pernille kan være ude i butikken og hjælpe kunderne og lytte til hvad der efterspørges.

Marianne

Marianne er salgsassistent hos Butik Kamille og en rigtig “kjolepige” Hun arbejder både i butikken hvor hun elsker at hjælpe kunderne men da hun også er hurtig på tasterne og glad for at arbejde med IT, så hjælper hun også med at få oprettet nye varer på webshoppen. Dette gør at du som kunde hurtigt kan se hvad der er kommet hjem af nyt både på webshoppen og på de sociale medier.