Konkurrencebetingelser

Konkurrencebetingelser

Deltager du i en af vores konkurrencer, skal du udfylde korrekt information om navn, adresse, telefonnummer og e-mail, så vi kan kontakte dig angående præmier. Butik Kamille forbeholder sig retten til at afvise/slette indhold og billeder, der er upassende. Hvis vi har nogle mistanke om snyd forbeholder vi (Butik Kamille) sig retten at fjerne deltagere uden varsel. Butik Kamille forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt for konkurrencen. 

Butik Kamille forpligter sig til at overholde bestemmelserne for beskyttelse af personoplysninger og medielovgivningen. De indsamlede data behandles fortroligt. Butik Kamille forbeholder sig ret til at stoppe eller udsætte konkurrencen helt eller delvist, i de tilfælde, hvor tekniske årsager, eller juridiske årsager er grunden til, at konkurrencen ikke kan gennemføres på foreskreven forsvarlig måde.

Butik Kamille er uden ansvar for eventuelle forkerte udleverede præmier som følge af snyd. Butik Kamille påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl vedrørende konkurrencen. Ansatte hos Butik Kamille og deres husstand må ikke deltage. Butik Kamille forbeholder sig ret til at bruge alle de uploaded fotos i markedsføringsmæssig sammenhæng. 

Til den heldige vinder 

Når vi tilfældigt har trukket en vinder af vores konkurrencer, får han/hun direkte besked på mail eller telefon. Ved at deltage i konkurrencer accepterer du, at dit navn og billede kan blive offentliggjort. Vinderen modtager præmien i løbet af 5-10 hverdage. Præmierne kan på ingen måde ombyttes til kontanter eller andre varer. Konkurrencen er ikke sponseret eller administreret af Facebook eller Instagram. Svarer vinderen ikke indenfor 7 hverdage, udpeges der automatisk en ny vinder.